fbpx
Search
Den Røde Cottage

Hvem er vi?

MADSTILEN

Den røde cottage’s køkken er udsprunget af ideen bag det lokale, de franske tekniker og kærligheden til håndværket. Brugen af det lokale, giver ikke blot kun bedre smag men har også en god historie. 

Vejen dertil går over en delikat afspejling af årstidernes skiften i køkkenet, hvor vi sætter klassisk kokkehåndværk, velsmag og sæsonens bedste råvarer i højsædet. Suppleret med en dygtig, helstøbt og uhøjtidelig betjening fra det øjeblik, vi byder dig velkommen i restauranten.

Køkkenchef
Simon Lerche
Signatur af Kokkenchef Simon Lerche
Historien om

Den Røde Cottage

Historien om Den Røde Cottage udspringer af Klampenborg Vandkur-, Brønd- og Badeanstalt. Det storstilede kurbad, som blev anlagt i området i 1846. Efter tysk forbillede tegnede en af tidens store arkitekter, Gottlieb Bindesbøll, det store anlæg. Herunder flere små Cottager, kurhus, badeanstalter, koncertsal og hovedbygning.

Det meste af kurbadet blev revet ned i 1937. Men Den Røde Cottage er bevaret og har været fredet siden 1978. I mange år var den smukke bygning skovløberhus. Men siden 1996 har den lagt stemningsfulde rammer til restauranter.

Book bord
Skaberne af gourmet restaurant, Den røde Cottage, Klampenborg, København med Michelin stjerne. De fortæller Historien og Visionen
Midt i dyrehaven

Her bor vi

Den Røde Cottage
Strandvejen 550
2930 Klampenborg

Cvr:36974672
Tlf:+4531904614

info@denroedecottage.dk

Book bord

Sorry, the comment form is closed at this time.