vielse i parken

Bryllup på Cottagen

Hold et fortryllende bryllup på Cottagen

Vi huser bryllupfester for alle – fra små intime bryllupper til den helt store fest med dans og musik og med vores placering i Taarbæk, blot 10 kilometer nord for København, er det nemt for alle at komme til og fra festen. Vi er behjælpelige med menuplanlægning, transport med Dyrehavens hestevogne, dj/musik, cocktailbar, trykte menuer, fotograf og vi kan også hjælpe med booking af overnatning hos en af vores lokale samarbejdspartnere. Vi inviterer altid på en kop kaffe så vi i fællesskab kan gennemgå jeres ønsker og behov, og dermed skabe de perfekte rammer for jeres store dag.

HVILKET BRYLLUP DRØMMER I OM?

DET INTIME BRYLLUP
På første sal har vi vores private spisestue med udsigt til skovens træer. Her kan vi dække op til 28 gæster ved to langborde á 14 personer. Rummet er perfekt til det intime og hyggelige bryllup. Start dagen med snacks og aperitifs på vores lille terrasse omringet af smukke rododendron, inden I bliver ført ovenpå til spisning.

DEN STORE BRYLLUPSFEST
Vores store terrasse er perfekt til større bryllupper med op til 60 gæster. Hele terrassen kan overdækkes med parasoller og langs alle sider er der glasrammer, der kan skydes op til parasollerne for at skærme mod vind. Alle parasollerne har varmelamper. Når mørket falder på, er terrassen utrolig hyggelig med levende lys på bordene og omringet af skovens træer. Er selskabet større, kan den store terrasse bruges som velkomstområde og dans, og et stort telt kan lejes og sættes op ved Den Røde Cottage i Cottagehaven. Selve Den Røde Cottage vil i så fald blive brugt som kaffelounge.

VIELSE I SKOVEN
Har I et ønske om at blive viet i naturen, er Cottageparken en oplagt mulighed. Vi har afholdt flere bryllupper, hvor brudeparret er blevet viet under træernes kroner med efterfølgende fest på Cottagens store terrasse.

Luksus telt i parken