vielse i parken

Bryllup på Cottagen

Hold et fortryllende bryllup på Cottagen

 

Få et fortryllende bryllup på Cottagen

Vi tilbyder smukke og unikke rammer til bryllupsfester, uanset størrelsen på selskabet. Beliggende kun 10 kilometer nord for København i Taarbæk, er det nemt for alle at komme til og fra festen. Vi hjælper gerne med menuplanlægning, transport med Dyrehavens hestevogne, musik, cocktailbar, trykte menuer, fotograf og booking af overnatning hos vores lokale samarbejdspartnere. Vi inviterer altid til en kop kaffe, så vi i fællesskab kan gennemgå jeres ønsker og behov og skabe de perfekte rammer for jeres store dag.

HVILKET BRYLLUP DRØMMER I OM?

DET INTIME BRYLLUP
På første sal har vi vores private spisestue med udsigt til skovens træer. Her kan vi dække op til 28 gæster ved to langborde á 14 personer. Rummet er perfekt til det intime og hyggelige bryllup. Start dagen med snacks og aperitifs på vores lille terrasse omringet af smukke rododendron, inden I bliver ført ovenpå til spisning.

DEN STORE BRYLLUPSFEST
Vores store terrasse er perfekt til større bryllupper med op til 60 gæster. Hele terrassen kan overdækkes med parasoller og langs alle sider er der glasrammer, der kan skydes op til parasollerne for at skærme mod vind. Alle parasollerne har varmelamper. Når mørket falder på, er terrassen utrolig hyggelig med levende lys på bordene og omringet af skovens træer. Er selskabet større, kan den store terrasse bruges som velkomstområde og dans, og et stort telt kan lejes og sættes op ved Den Røde Cottage i Cottagehaven. Selve Den Røde Cottage vil i så fald blive brugt som kaffelounge.

VIELSE I SKOVEN
Har I et ønske om at blive viet i naturen, er Cottageparken en oplagt mulighed. Vi har afholdt flere bryllupper, hvor brudeparret er blevet viet under træernes kroner med efterfølgende fest på Cottagens store terrasse.

Luksus telt i parken